Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Gouders Woninginrichting met de grootste zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Gouders Woninginrichting verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Gouders Woninginrichting worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Gouders Woninginrichting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Gouders Woninginrichting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Gouders Woninginrichting opgenomen informatie. Hoewel Gouders Woninginrichting alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Gouders Woninginrichting niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Gouders Woninginrichting uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Gouders Woninginrichting Vaals

 
Seffenterstraat 35
6291 GB Vaals
 
Tel.  +31 (0)43 - 3061631
 
Fax. +31 (0)43 - 3064090
 
info@gouderswoninginrichting.nl
 
dinsdag t/m vrijdag
van 09.00 tot 18.00 uur
  zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

routebeschrijving