Gordijnen

Met meer dan 60 jaar ervaring zijn we echt thuis in gordijnen. Van vouwgordijnen en paneelgordijnen, tot zeilringenconfectie of de Wave confectie, is bijna alles mogelijk.

Overgordijnen

geven warmte en huiselijkheid in uw interieur, daarom is de juiste stof en de juiste kleur van groot belang. Het mooiste resultaat wordt bereikt met kamerhoge stoffen, hierdoor hangen de gordijnen zonder naden voor uw raam en vormt het gordijn een geheel.

gordijnen Gouders woninginrichting Vaals

Vitrage

is een functionele raamdecoratie die tegenwoordig door de enorme keuzemogelijkheden in dessins en materiaalsoorten verrassende decoratieve mogelijkheden biedt. Een unieke eigenschap van vitrage is de invloed die ze hebben op de sfeer in uw huis. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd en uw interieur krijgt een vriendelijke uitstraling en een gezellig besloten karakter. Het visuele contact met de buitenwereld blijft behouden, terwijl u tegen inkijk beschermd bent.

Inbetweens

de naam zegt het al een beetje, gordijnen die iets dikker zijn dan de traditionele vitrage maar dunner dan overgordijnstof. Het is een ideaal soort stof voor mensen die geen vitrage wensen maar ook niet het "dichte" van overgordijnen willen hebben. Een zeer decoratieve manier om inbetweens te decoreren zijn de zogenaamde paneelgordijnen. Inbetweens geven uw woonkamer een ruimtelijk effect, omdat de stof niet zwaar is. Ze zijn dan ook veelal in lichte, ecru tinten verkrijgbaar.

interstil gordijroedes bij Gouders Woninginrichting te VaalsGordijnroedes  (of railroedes)

Voor de liefhebber van een perfecte afwerking; slimme en vooral mooie ontwerpen van Interstill met een uitstekende prijs & kwaliteit verhouding.

Gouders Woninginrichting Vaals

 
Seffenterstraat 35
6291 GB Vaals
 
Tel.  +31 (0)43 - 3061631
 
Fax. +31 (0)43 - 3064090
 
info@gouderswoninginrichting.nl
 
dinsdag t/m vrijdag
van 09.00 tot 18.00 uur
  zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

routebeschrijving