slapen

Slaapkamers

In de slaapkamer komt u tot rust, geniet u van een welverdiende nachtrust. Aangezien u heel wat tijd doorbrengt in uw slaapkamer is het vanzelfsprekend dat u er zich goed in moet voelen. Bij Gouders Woninginrichting vind u slaapkamers in alle mogelijke kleuren, vormen en stijlen voor elk mogelijk budget en dit met de beste kwaliteit.

Seniorenslaapkamers

De keuze van een matras is heel persoonlijk. De een wil op een harde ondergrond, de ander ligt liever zacht. Lattenbodem, spiraalbodem of een boxspring, moet ik op een verstelbare bodem liggen of niet ? Naast het comfort dat een bed u moet bieden is het uiterlijk ook erg belangrijk. Gouders Woninginrichting biedt u modellen met elk een eigen karakter. Van modern tot klassiek kunnen wij u verschillende uitvoeringen laten zien.

Boxsprings

Het klassieke slapen: een gestoffeerde en verende matrasdrager als bedbodem waarop een matras ligt. Boxsprings slapen heerlijk, het lichaam wordt overal diepdragend ondersteund. De slaapkamer wordt multifunctioneel: we willen er lezen, tv-kijken, even bellen etc. Daarom hebben we naast vlakke boxsprings ook elektrisch verstelbare uitvoeringen in onze collectie.

Bedbodems

De basis van elk slaapsysteem wordt gevormd door een bedbodem. Deze zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam zodat u kunt genieten van een gezonde nachtrust. Bovendien verzekeren de ergonomisch bepaalde knikpunten u optimaal comfort in elke positie, indien u voor een handvertselbare of electrisch verstelbare uitvoering kiest.

Gouders Woninginrichting ook voor uw slaapcomfort!

Matrassen

Naast uw keuze voor een goede bed bodem is de keuze van een bijpassende matras zeer bepalend voor uw uiteindelijke slaapcomfort. Als u binnenkort beslist over de aanschaf van een nieuw bed of slaapsysteem, kom dan eerst eens proef liggen bij Gouders Woninginrichting. Wij hebben ruim 10 verschillende matrassen in onze showroom. Zo kunnen uw slaaphouding, uw gewicht, uw lichaamsbouw of heeft u last van allergieën, bepalend zijn voor de juiste keus van uw matras. Uw nachtrust is het waard. En goed slapen doe je pas op een nieuwe matras!

Bedtextiel

Cinderella en Damai kent u ongetwijfeld als trendsetter op het gebied van modieus bedtextiel. Deltex produceert al meer dan 40 jaar dekbedden en hoofdkussens. Samen een unieke combinatie die voor elke slaper de juiste keuze biedt. Ook voor de dekbedden en hoofdkussens van Ducky Dons kunt u Bij Gouders Woninginrichting terecht. En natuurlijk geldt ook hier: zit uw design of kleur er niet bij dan bestellen we dit voor u zodat u precies datgene krijgt wat u wenst.

Gouders Woninginrichting Vaals

 
Seffenterstraat 35
6291 GB Vaals
 
Tel.  +31 (0)43 - 3061631
 
Fax. +31 (0)43 - 3064090
 
info@gouderswoninginrichting.nl
 
dinsdag t/m vrijdag
van 09.00 tot 18.00 uur
  zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

routebeschrijving