binnenzonwering

Er zijn praktische redenen om binnenzonwering aan te schaffen; weren van de zon (warmte), bescherming van uw meubilair tegen verkleuring, privacy. Maar net zo belangrijk, of misschien wel belangrijker, is het decoratieve aspect. Met hout, alu, PVC en met verschillende stoffen in honderden kleuren kunt u uw creativiteit toepassen op uw interieur. Gouders Woninginrichting heeft voor ieder interieur, van modern tot klassiek, passende raamdecoraties. Voor elke lichtinval stijlvolle en eigentijdse binnen-zonweringen. We streven ernaar om de vraag naar bijzondere producten en nieuwe trends op nauwe voet te volgen.

Horizontale jaloezieën

vormen een strak en stijlvol geheel in elk interieur. Door het kantelen van de lamel kan de gewenste doorzicht c.q. lichtinval geregeld worden. De jaloezieën zijn praktisch en zeer fraai. Ze weren niet alleen de zon of felle lichtinval, maar zorgen bovendien voor een stijlvolle, efficiënte afscherming; optimale privacy! Wij leveren diverse soorten en uitvoeringen in vele kleuren, materialen en motieven. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Verticale lamellen

Met verticale lamellen kiest u voor functionaliteit in combinatie met sfeer. U geniet van een vrij uitzicht zonder inkijk en de gewenste lichtinval is zelf te bepalen. Verticale lamellen zijn in twee uitvoeringen leverbaar, te weten: een vlakke (platte) lamel of een licht gebogen vorm. Verticale lamellen zijn vaak als praktische oplossing voor schuine en onregelmatig gevormde ramen toepasbaar. Wij hebben een ruim aanbod van verticale lamellen in stof, alunimium en kunststof in talloze kleuren. Verder kunnen wij stoffen lamellen met kleurwissels aanbieden, en /of afgewerkt met aluminium of houten lijstjes.

binnenzonwering

Rol-, vouw- en paneelgordijnen

zijn uitstekend geschikt als zonwering en zorgen voor de nodige privacy. Er bestaat tegenwoordig een enorme keuze in deze soort zonwering, die de toevoeging “raamdecoratie” ruimschoots verdient. Het rolgordijn is één van de meest verkochte producten vanwege haar praktische, decoratieve en verduisterende eigenschappen. Wij leveren diverse soorten en uitvoeringen in vele kleuren, materialen en motieven.

Paneelgordijnen worden gemaakt van brede banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden op een rail die bestaat uit meerdere sporen en kan door middel van een ketting systeem worden dichtgetrokken. De rail is eventueel met middensluiting te leveren. Paneelgordijnen kunnen perfect worden toegepast bij schuifpuien en grote raampartijen. Ook onze vouwgordijnen zijn afgestemd op de allerlaatste woontrends en zijn leverbaar in de diverse uitvoeringen met dito bedieningsmogelijkheden. In onze showroom demonstreren wij graag de verschillende varianten op dit gebied.

De paneelgordijnen worden vervaardigd van rolgordijnstoffen. Hierdoor heeft u een uiterst strakke en moderne raamdecoratie en/of zonwering. Deze stoffen kunnen dan nog voorzien worden van aluminium of houtenbaleinen, van 30 mm waardoor de panelen in 1 of meerdere vlakken worden verdeeld, die u zelf bepaald.

Shutters

Shutters zijn exclusieve houten binnenluiken met verstelbare lamellen en houten jaloezieën. Ook welamerican shutters of blinds genoemd. Ze zijn bijzonder sfeervol, praktisch en vrijwel overal toepasbaar. De shutters en blinds worden voor jou op maat gemaakt en zijn in tal van kleuren en vormen verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos: denk aan Amerikaanse shutters met verborgen scharnieren, technische zijstijl, kwartiersgezaagde lamellen en speciale shuttervormen.

Ook in ons assortiment: Wood & Washi.

Wood & Washi is de merknaam voor een nieuwe lijn raambekleding naar japans ontwerp. De shades van Wood & Washi geven een intiem Japans element aan het interieur en zijn zowel toepasbaar in de huiselijke als in de zakelijke sfeer. De shades zijn verkrijgbaar als : rollo shade, panel shade, banner shade en als sliding door. Exclusieve woninginrichtingsystemen in Japanse stijl zijn het handelsmerk van Wood & Washi. Met innovatieve ideeën, de hoogste ambachtelijke kwaliteit, jarenlange ervaring en de samenwerking met internationale kunstenaars verlegt Wood & Washi de grenzen. Transparantie, puristisch design en maximale flexibiliteit zijn kenmerkend voor de hoogwaardige raam- en interieurdecoratie van Wood & Washi.

wood & wash shades bij Gouders Woninginrichting

Gouders Woninginrichting Vaals

 
Seffenterstraat 35
6291 GB Vaals
 
Tel.  +31 (0)43 - 3061631
 
Fax. +31 (0)43 - 3064090
 
info@gouderswoninginrichting.nl
 
dinsdag t/m vrijdag
van 09.00 tot 18.00 uur
  zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

routebeschrijving