Vloeren

De uitstraling van een interieur wordt in hoge mate bepaald door de vloer. Door de keuze van het materiaal, de kleur en de tekening of het patroon creëert men een zeer persoonlijke sfeer. U kunt bij ons een keuze maken uit onderstaande vloeren:

Tapijt

Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu. Zachte vloerbedekking staat voor leefbaarheid. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel; de kleuren en structuren verassend modern. Van hoogpolige frisé tot kortpolig velourstapijt. Creatieve combinaties hebben van tapijt weer een eigentijds product gemaakt. Wie huiselijkheid en een relaxed woonklimaat belangrijk vindt, kiest voor tapijt. Tapijt draagt bij aan een gezonder binnenklimaat, en heeft ook nog eens een geluiddempende functie.

Tapijttegels ( projectmatig)

In moderne kantoren heeft lawaai een belangrijke invloed op het welzijn van mensen, en kan het de prestaties en productiviteit doen verminderen. De grote uitdaging bestaat erin lawaai al bij het ontwerpen uit te sluiten om zo de concentratie te verhogen, en tegelijkertijd een omgeving te creëren waarin communicatie vlot verloopt. Onze missie is samen met u gebaseerd op kwaliteit en duurzaamheid.

Vinyl

Van de zolder tot in de kelder een uitermate gechikte vloerbedekking. Ook voor “natte” ruimtes ( b.v. de badkamer ) zijn er geschikte kwaliteiten in onze collectie. Mooi, gemakkelijk comfortabel en duurzaam. Mooi door de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Comfortabel dankzij de veerkracht. En duurzaam door de sterke toplaag.

vloeren Gouders woninginrichting Vaals

Marmoleum

Marmoleum is een zeer mooi en sterk natuurproduct, het is leverbaar in vele kleuren en verschijningsvormen; 200 breed, als tegels en als een clicksysteem. Marmoleum leent zich bij uitstek om creatief mee om te gaan. Zo zijn er verschillende borders en insets. En de mogelijkheid om kleuren te combineren is eindeloos. Wij zijn erkend marmoleumspecialist, dat garant staat voor een vakkundige installatie.

Laminaat

Laminaat als vloerbedekking, het kan zowel in de woonkamer, alsook in de keuken en de slaapkamer gelegd worden. Laminaat is in vergelijking met parket veel gemakkelijker in onderhoud. Het is verkrijgbaar in zeer veel verschillende houtdessins en tegenwoordig ook in plavuisdessins. Populair is momenteel laminaat met een V-groef, maar ook visgraatmotieven en smalle plankdelen zijn in opmars. Ook voor de afwerking met mooie plinten kleurend of stijlplinten adviseren wij u graag . Uiteraard zijn onze stoffeerders Ron en Björn zeer vakkundig in het leggen en afwerken van laminaat.

PVC

Een zeer gewilde vloer is tegenwoordig de harde kunststof oftewel de pvc-vloer. De vloer is verkrijgbaar in verschillende dessins, waaronder de bekende hout structuren. Het grote voordeel van een pvc-vloer is dat het slijtvast is, zeer gemakkelijk in onderhoud is, hygiënisch en het is uitermate geschikt om over vloerverwarming te gebruiken. Een pvc-vloer is ideaal voor woonkamers of werkkamers en door de geringe geluidsoverdracht is het ook geschikt voor in appartementen. De vloeren zijn leverbaar in stroken of tegels. Of u nu van een strakke vloer houdt of van een vloer met een warme houten uitstraling, voor elke smaak en sfeer is een dessin beschikbaar!

Parket

Als je warmte en elegantie in je woning wilt, gaat er niets boven de pracht van een houten vloer. Je raakt nooit uitgekeken op zijn uitzonderlijke schoonheid, en hij geeft je levenslkang plezier. Een mooie houten vloer is bovendien de ideale basis voor elke stijl en elk interieur. Als vloerspecialist stellen wij graag ons innovatieve gamma van parket vloeren voor. Vloeren met een verouderd effect, een geoliede afwerking, of een gelakte afwerking. Wij hebben ze voor u in huis.

Karpetten

Een mooi vloerkleed is de “finishing touch” bij de inrichting van uw huis, het zorgt voor een warme en behaaglijke sfeer. Door de grote keuze in kleuren en dessins is het vrij een voudig om een opvallend accent te creëren. Bij Gouders woninginrichting kunt u kiezen uit karpetten in vele motieven, designs, kleuren en afmetingen. In ons assortiment vindt u klassieke of moderne stijlen, uitgevoerd in verschillende materialen en maten, met en zonder dessin.

 

Gouders Woninginrichting Vaals

 
Seffenterstraat 35
6291 GB Vaals
 
Tel.  +31 (0)43 - 3061631
 
Fax. +31 (0)43 - 3064090
 
info@gouderswoninginrichting.nl
 
dinsdag t/m vrijdag
van 09.00 tot 18.00 uur
  zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

routebeschrijving