buitenzonwering

Buitenzonwering is er in vele soorten en maten. Van de functionele, verticale screens tot houten outdoor jaloezieën. Alle producten die wij bieden, zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen en voldoen aan jouw specifieke wensen. Want elk product wordt op maat gemaakt en uitgevoerd zoals jij wilt! Niet alleen qua kleur of stijl zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos. Tevens is er keuze uit legio extra (bedienings)opties waardoor je altijd optimaal geniet!

Gouders Woninginrichting is officieel dealer van Lewens.

Lewens - zonweringsystemen is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van zonneschermen; knikarmschermen van open systemen tot gesloten cassettes, uitvalschermen en veranda-zonweringen. Alle systemen zijn eigen ontwikkelingen die op basis van een lange marktervaring zijn ontwikkeld en geconstrueerd. Door een eigen grote doekconfectie zorgt Lewens voor een hoge kwaliteit en een keuze uit meer als 150 dessins.

Enkele voorbeelden:

De Toskana Grande - de moderne cassette- zonwering voor de grote maten

De Toskana Grande is ontwikkeld voor vele jaren gebruik bij grote en middel- grote terrassen. De moderne, ovale cassette geeft een optimale bescherming aan zowel het doek als de techniek.
Het tijdloze design geeft ieder soort ge- vel een fraaie aanblik en een harmonisch geheel. Het frame kan in vele kleuren en met een doek naar keuze deze harmonie optimaliseren.

Millennium - de compacte en vlakke cassette-zonwering met de nauwe muuraansluiting.

De Millennium is een knikarmscherm van hoge kwaliteit met een fraai design en hoogwaardige techniek. Ze valt op door de compacte vorm en cassette- maten, n.l. hoog slechts 170 mm en diep 249 mm.
De maximale maten uit een stuk zijn:
650 cm breed en 400 cm uitval met 2 knikarmen of
700 cm breed en 350 cm uitval met 3 knikarmen.

buitenzonwering

micro 850 (Z)/1000 (Z) - Het screensysteem met of zonder ritsgeleiding

Het screensysteem voor ieder raam

De Micro 850/Micro 1000 is een vrijhangend screensysteem in twee verschillende kastmaten. Het systeem is ontwikkeld voor screen- doeken met een hoge zonweringsfactor en maakt gebruik van geleiders en cassettes met minimale afmetingen. Deze systemen zijn daardoor zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als montage achteraf. Door de kleine geleiders en de twee ver- schillende kastmaten past de Micro 850/ Micro 1000 zich met zijn design bij iedere gevel aan. De fraaie cassette zorgt in gesloten toestand ervoor dat het doek optimaal beschermd word. Standaard is de bediening via een electromotor, maar optioneel is voor de Micro 850/Micro 1000 ook een windwerk buiten of knikslinger binnen mogelijk.

De Micro 850 Z/Micro 1000 Z met ritsgeleiding

Bij deze variant is het doek aan de zijkanten van een rits voorzien die door een vernuftig geleidingsysteem ervoor zorgt dat het doek in iedere positie word vastgehouden.

  • Windvast
    Door het ritssysteem is deze screen in iedere positie windvast en is er dus geen hinderlijk klapperen van doek en onderlat.
  • Zonwering
    Ook is er door het ritssysteem geen lichtspleet tussen het doek en de ge- leider.De zonwerende eigenschappen van het doek kunnen daarmee volledig worden benut.
  • Insectenwering
    Verder is er ook nog een goede wering van insecten door dit ritssysteem mogelijk.

windscherm bij Gouders Woninginrichting te Vaals

De Micro 700 - het ideale zon/windscherm

Beschermt tegen ongewenste inkijk, zon en lichte wind: de Micro 700 is het perfecte scherm voor bescherming van uw privacy op terras en balkon. Als ideale aanvulling op uw conventionele buitenzonwering van Lewens en uiteraard perfect afgestemd op elkaar qua kleur en doek. Voor een veilige en comfortabele bediening is de rolbuis van de Micro 700 voorzien van een terugslagrem.

Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment van Lewens buitenzonwering welke wij u kunnen leveren; kom langs en laat u adviseren door uw zonweringspecialist: Gouders Woninginrichting.

Gouders Woninginrichting Vaals

 
Seffenterstraat 35
6291 GB Vaals
 
Tel.  +31 (0)43 - 3061631
 
Fax. +31 (0)43 - 3064090
 
info@gouderswoninginrichting.nl
 
dinsdag t/m vrijdag
van 09.00 tot 18.00 uur
  zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

routebeschrijving